Your address will show here +12 34 56 78
Dania gotowe

FLAKI wołowe w rosole

Flaki wołowe doceniła cała Europa i część Azji już w XIV wieku. Czy tyle podniebień mogło się mylić? W Polsce jadane na królewskim dworze. Tajemnicą ich smaku są najlepszej jakości podroby, doskonały wywar i odpowiednie przyprawy. Serwowane zazwyczaj na ostro, tak jak u nas.


SKŁADNIKI:

woda, przedżołądki wołowe 35%, • warzywa 8,8% ( marchew 4,4%, pietruszka 2,2%, seler 2,2%), skórki wieprzowe 2,2%, rosół wołowy (sól, maltodekstryna, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, skrobia kukurydziana, tłuszcz roślinny, ekstrakt wołowy (2,8%), syrop karmelowy, aromaty, koncentrat soku z cebuli (0,01%), ekstrakty drożdżowe, kurkuma, korzeń pietruszki, olej roślinny, glukoza, gałka muszkatołowa), sól, przyprawy aromatyczno-smakowe.

MASA NETTO:

750g

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w zamrażarkach. Chronić przed rozmrożeniem.
Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia.