Your address will show here +12 34 56 78
Dania gotowe

FASOLKA po bretońsku

Ta pyszna i znana wszystkim potrawa, mimo nazwy, niewiele ma wspólnego z Francją. W polskiej kuchni istnieje jako nasza wersja brytyjskiej pieczonej fasoli. Dodaliśmy do niej trochę polskich smaków i przede wszystkim świeżych przypraw. Efekt końcowy? Smakowity.


SKŁADNIKI:

woda, ziarno fasoli białej ugotowane (30%), kiełbasa (10% (mięso wieprzowe 67%, woda, tłuszcz wieprzowy, glukoza, cukier, białko wieprzowe, przyprawy, skrobia ziemniaczana, sól, maltodekstryna, aromaty, ekstrakt drożdżowy, hemoglobina wieprzowa, skórki wieprzowe, substancja konserwująca: azotyn sodu); boczek wędzony (1%) (substancja konserwująca: azotyn sodu); koncentrat pomidorowy, cebula, mąka pszenna, sól, naturalne przyprawy: majeranek, papryka w proszku, pieprz czarny (w zmiennych proporcjach).

MASA NETTO:

750g

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w zamrażarkach. Chronić przed rozmrożeniem.
Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia.